Czytelnicy pieką i gotują

W tej zakładce możecie podziwiać dania które sami upiekliście, ugotowaliście z moich przepisów.
Każdy kto zechce aby jego danie znalazło się w albumie niech prześle zdjęcie potrawy na adres: wiem że korzystacie z przepisów, więc czemu się nie pochwalić .
dolores1264@o2.pl
a ja je umieszczę w albumie.
Dziękuje Wam za zdjęcia. Ośmiornica przesłana przez Justynę Adrian
Sernik truskawkowy przesłany przez Sabi Tetiuk
Ciasto czekoladowe z kabaczkiem przesłane przez Mariannę Król
Pasiasty galaretkowiec przesłany przez Małgorzatę Meijer-Sapińska.
Kolorowe galaretki Anny Żuchowskiej
Kokosowy waflowiec Marii z Toronto
Placuszki dyniowe Martyny Sawickiej


Pączki z ziemniakami Ewy Głowackiej
Ciasto czekoladowo-serowe Justyny Boguś
Koperty z camembertem i jarzębiną Anety Pawlak
Chleb Drwala według Etrala na jej blogu Z pieczeniem za pan brat
Tagliolini al peperoncini z boczkiem w sosie serowym według Rafała Jackiewicza
Grochowinki kociewskie czyli drożdżowe faworki według Lidia Tabała-Filipiak
Pasztet z selera z oliwkami wykonała Ani z bloga Mops w kuchni
Czarny chleb na drożdżach wykonała Joasia z blogu Grunt to przepis
Kiełbasa suszona"Palcówka" w wykonaniu Małgosi Krzyżankiewicz
Ciasto z rabarbarem upieczone przez Jana Nowaka
Chleb pszenno - jęczmienny z błonnikiem i czarnuszką na zakwasie z własną mieszanką mąki upiekła Dana Gołowacz.
Kalafior po grecku - kalafior w warzywach przygotowany przez Wieśka Suleja.
Bułeczki dyniowe ze słonecznikiem przygotowane przez Fififo.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu w wykonaniu Hanki Gomolova z Czech.
Sernik na zimno z truskawkami i awokado na biszkoptowym spodzie w wykonaniu Iwony Minge.
Berlingozzo, włoskie ciasto na Tłusty Czwartek przygotowała Dorcia w kuchni.

Serowo - budyniowy krem w pucharkach wykonała Ania Sapieżyńska z Jaśminowej kuchni.

Serowo - budyniowy krem z bakaliami - serniczki w pucharkach wykonała Dorota z Dorcia w kuchni.
Żytnio - orkiszowy chleb na zakwasie z pestkami dyni upieczony przez Jolantę Ewę Koper.

4 komentarze

  1. bardzo mi sie podoba :-) wszystko :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. A te koperty z camembertem to z jakiego są ciasta zrobione?
    wyglądają na drożdżowo-francuskie...

    OdpowiedzUsuń

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Obserwatorzy Blogger