piątek, 28 lutego 2020

Chrupiące kanapki z pastą z awokado i sardynkami

Niedawno podawałam jak zrobić pastę z awokado z fetą, dziś pomysł na jej wykorzystanie.
Te małe, chrupiące kanapki to porządne, pożywne śniadanie, to ładunek energetyczny na kolejne godziny.
Polecam serdecznie, zróbcie sobie pyszne śniadanie.
Kanapkowa rozkosz.


Składniki:


Przygotowanie śniadania:

  • Kromki pieczywa posmarowałam pastą z awokado z fetą.
  • Otworzyłam puszkę z sardynkami, odlałam olej a sardynki ułożyłam na kanapkach.
  • Udekorowałam koperkiem.
  • Są naprawdę przepyszne, polecam.

Smacznego.
Pomysł własny.
"Podróże małe i duże"
Ruiny Zamku w Bąkowej Górze woj. łódzkie

2 komentarze

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Obserwatorzy Blogger