wtorek, 3 kwietnia 2012

Kiełbaski z pure z cebuli

Z braku czasu w prostocie siła.
Zamieszczam ten post bo może ktoś tak jak ja nie będzie miał czasu a danie wyszło smakowicie.
Kiełbasa z pure z cebuli.

Składniki: ( 2 porcje-6 kiełbasek)
  • kiełbaski krótkie ( ja miałam śląskie)
  • cebula czerwona 
  • cebula żółta
  • cebula czosnkowa ( biała)
  • 1łyżka masła klarowanego
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:
  • Kiełbaski ponacinać fantazyjnie.
  • Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć kiełbaski.
  • Cebule pokroić w pół plasterki  a następnie wrzucić na patelnię i smażyć do miękkości.
  • Podawać ze świeżym chlebkiem.
Smacznego.

4 komentarze

  1. kiełbasa w mojej ulubionej postaci, zwłaszcza jesienią i zimą, ekspresowa i pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wolę z ogniska lub grilla kiełbasę ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Miks cebul:P Czerwona najlepsza^^

    OdpowiedzUsuń

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger