sobota, 31 marca 2012

Twarożek ze szczypiorkiem i kiełkami rzodkiewkowymi

Kiełki, kiełki, kiełki mogę je jeść bez przerwy i we wszystkim.
Teraz odsłona śniadaniowa.

                     Składniki: ( 4 porcje)
  • 250 g twarogu półtłustego ( miałam Jogo)
  • 100 ml jogurtu typu greckiego
  • garść kiełków rzodkiewki
  • 1/2 pęczka szczypioru
  • sól
  • pieprz
Wszystkie składniki włożyć do miseczki i dobrze wymieszać.
Dodać posiekany szczypior i kiełki rzodkiewki.
To jest pyszne.
Smacznego.

0 komentarze

Prześlij komentarz

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger