sobota, 30 lipca 2011

Surówka z białej kapusty z koprem

Na tą surówkę najlepiej nadaje się kapusta lipcowa ale w innej porze roku tez jest pyszna tylko dłużej musi kruszeć.
                       Składniki:
  • główka białej kapusty najlepiej lipcowej
  • pęczek koperku
  • płaska łyżeczka cukru
  • płaska łyżeczka soli
  • pieprz
Kapustę pokroić w drobną kostkę
Koperek drobno posiekać.
Połączyć.
Dodać cukier ,pieprz i sól.
Wymieszać i ubić najlepiej pałką w naczyniu.
Po ok. 1,5 godziny jest gotowa.
Smacznego.
Przepis własny.

1 komentarze

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger