sobota, 27 lipca 2013

Bazyliowy ser typu koryciński

O tym jak robiłam ser typu koryciński pisałam Wam już nie raz nie dwa.
Dziś tylko małe przypomnienie gdyż zrobiłam ser z czterema bazyliami i jest nie tylko pyszny ale i bardzo pachnący.
Jak zrobić swój własny ser typu koryciński znajdziecie tutaj [ klik ]
 Do sera gdy zrobił się skrzep który cięłam na ziarno dodałam cztery rodzaje bazylii:
  • zwykłą
  • czerwoną
  • cytrynową
  • cynamonową
Wszystkie zioła posiekałam drobno.
Reszta tak jak w przepisie podstawowym.
Zapraszam serdecznie do wypróbowania pysznego sera.
Smacznego.

5 komentarze

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger