wtorek, 2 sierpnia 2011

Parówki w cieście francuskim

Przygotowuje sie je bardzo szybko a są smaczną przekąską.

                 Składniki:
  • ciasto francuskie mrożone
  • parówki jakie lubicie
Ciasto rozmrozić i pokroić na kwadraty.
Zawinąć w ciasto parówki i na 20 minut do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni.
Podawać z ulubionymi sosami ( u mnie był to tatarski).
Smacznego.
Pomysł własny.

4 komentarze

  1. szybka i smaczna przekąska- dawno jej nie robiłam;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Też już robiłam je kilka razy:) Szybko, smacznie, bezproblemowo:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Tak to każdy potrafi jak ma gotowe produkty. Myślałam,że tu znajdę przepis na Ciasto Francuskie ! a tu proszę zwykłe blebleble

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jak potrafisz to zrób i "nie kwaś" a następnym Twoim etapem będzie ciasto francuskie ok?

      Usuń

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Obserwatorzy Blogger