Pudding z dodatkiem dyni i jagód goji a także żurawiny to bomba energetyczna na całe przedpołudnie, polecam gorąco.
Pudding ryżowy z chińska gruszka nashi.
Składniki:
- 1 szklanka ryżu - dałam arborio
 - 2 szklanki mleka
 - 1 - 2 łyżki miodu
 - 1/2 łyżeczki cynamonu
 - 1/2 szklanki pure z dyni
 - 2 łyżki jagód goji
 - 2 łyżki żurawiny
 - 1 chińska gruszka
 
Zdjęłam z ognia, dodałam miód, pure z dyni, cynamon i wymieszałam.
Przełożyłam do miseczek, udekorowałam jagodami goji, żurawiną i pokrojoną na cząstki gruszką.
Pyszny na ciepło i równie pyszny na zimno.
Smacznego.
Przepis autorski.
"Podróże małe i duże"
| Zima nad stawami | 
2 komentarze
wygląda bardzo apetycznie, mniam!
OdpowiedzUsuńJest pyszny i pożywny, zachęcam do wypróbowania.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.